V strmoglavljenju helikotperja pet mrtvih

Foto: Iztok Golob
Foto: Iztok Golob
V Romuniji je iz še neznanega razloga strmoglavil helikopter, umrlo je pet ljudi.
Oglej si celoten članek

V Romuniji je včeraj zvečer strmoglavil helikopter, pri čemer je umrlo pet ljudi, od tega trije Nemci. Danes so reševalci našli še zadnje truplo.

Helikopter je kmalu po vzletu strmoglavil v jezero blizu kraja Taureni. V njem je bil nemški par s svojim odraslim sinom, družina pa je bila na poslovnem potovanju. Obiskali so namreč tovarno pohištva.

Poleg treh nemških državljanov sta umrla še njihov romunski gostitelj in pilot. Ena Romunka je nesrečo preživela. Vzrok za strmoglavljenje še ni znan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.