V strmoglavljenju letala umrlo pet ljudi

Foto: EPA
Foto: EPA
V nemški zvezni deželi Severno Porenje-Vestfalija je strmoglavilo manjše letalo. Pri tem je življenje izgubilo pet ljudi - dve ženski, dva moška in otrok.
Oglej si celoten članek

Še trije otroci so huje ranjeni in so jih z reševalnim helikopterjem prepeljali v bolnišnico.
Ponesrečilo se je enomotorno letalo tipa piper, ki je med vračanjem z obale Severnega morja strmoglavilo na nek travnik v Porurju, nedaleč od Dortmunda.

Sprednji del povsem uničen

Po načrtih bi moralo pristati na letališču v regiji Sauerland v Vestfaliji. Na poti z obale je sicer naredilo postanek - danes je nato vzletelo iz Dortmunda, nato pa v Arnsbergu pobralo dodatnega potnika.
Pri strmoglavljenju je bil sprednji del letala povsem uničen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:11 28. Avgust 2013.

    me zanima kako bodo švabi to zdaj reševali oz. kaj bodo naumili zdaj, ko bodo iskali krivca.. a bo to …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.