V tednu dni dvakrat za las ušla smrti

Foto: Profimedia
Pred tednom preživela strelski napad, nato v požaru izgubila dom.
Oglej si celoten članek

Michella Flores je bila 1. oktobra med množico ljudi, ki so se udeležili glasbenega festivala v Las Vegasu. Tiste množice, na katero je iz 32. nadstropja hotela Mandalay Bay streljal Stephen Paddock. 58 ljudi je umrlo, 527 jih je bilo ranjenih. Michelle je imela srečo. 

Ko se je vrnila domov, pa jo je prizadela druga tragedija. V gozdnih požarih, ki so zajeli Kalifornijo, ji je pogorel dom. "Prejšnjo nedeljo sem bežala pred kroglami, to nedeljo sem bežala pred ognjem," je povedala. 

Foto: Profimedia požar Kalifornija Floresova, ki je v svoji karieri delala kot gasilka in reševalka, je sama skušala biti boj z ognjem, a je bil njen trud zaman. Ogenj je hišo, v kateri je bivala s starši, popolnoma uničil. 

Tragedijam navkljub ne misli obupati. Kot je povedala za Fox-KVTU, jo je dogodek v Las Vegasu močno pretresel. Predvsem za to, ker je bilo to nekaj, s čimer se ni znala spopasti. "Ko sem gasila požar doma, sem se počutila kot na delu," je še povedala. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.