V templju skriti zarodki

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
Tajska policija je v budističnem templju v Bangkoku našla več kot 340 človeških zarodkov.
Oglej si celoten članek

Tempelj Wat Phai Ngern. Zarodki, ki so jih našli v mrtvašnici znotraj templja, so bili oviti v plastične vrečke. Iskanje so sprožili ravno na podlagi močnega smradu, ki se je širil znotraj templja. Najdba 348 mrtvih nedonošenčkov je bila osupljiva.

Policija domneva, da gre za zarodke, ki so jih nosečnicam odstranjevali z nezakonitimi splavi. Prav tako menijo, da odkritje ni osamljeno, ampak je znotraj templja še več človeških zarodkov.

Splavi so na Tajskem z zakonom prepovedani; dovoljujejo jih le v primeru, da nosečnost ogroža materino življenje, če je fetus kakorkoli prizadet in v primeru posilstva.

Pogrebnik, ki je sodeloval s templjem, je že priznal, da je sodeloval tudi z različnimi klinikami, kjer naj bi opravljali nezakonite splave. Policija ga je že priprla, s preiskavo pa nadaljujejo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.