V tornadu na plaži deset poškodovanih

Foto: EPA
Foto: EPA
V tornadu na plaži blizu Rima je bilo deset poškodovanih. Ležalnike je dvignili več kot 300 metrov visoko.
Oglej si celoten članek

Kopalce na plaži Ostia blizu Rima je danes presenetil tornado, v katerem je bilo poškodovanih deset ljudi. Kot je za italijanski časnik Il Messaggero povedal vodja enega od klubov na plaži okoli 30 kilometrov jugovzhodno od italijanske prestolnice, je bil veter tako močan, da je senčnike in ležalnike na plaži dvignil več kot 300 visoko. "Prizor je bil apokaliptičen," pa je za časnik povedala očividka.

Po poročanju italijanske tiskovne agencije Adnkronos, ki jo povzema dpa, je bilo poškodovanih deset ljudi. Šest jih je pomoč poiskalo v bolnišnicah. Dva sta utrpela poškodbe glave, dva sta bila odpeljana zaradi poškodb prsnega koša, preostali pa so utrpeli manjše odrgnine, poroča Ansa. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.