V tornadu v Teksasu več mrtvih

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Tornado je mesto prizadel v sredo zvečer po lokalnem času.
Oglej si celoten članek

Mesto Granbury v ameriški zvezni državi Teksas je v sredo prizadel tornado, v katerem je po zadnjih podatkih ameriških medijev umrlo šest ljudi, okoli sto je ranjenih. Številne hiše v mestu, ki leži kakih sto kilometrov zahodno od Dallasa, so bile uničene.

Tornado je mesto prizadel v sredo zvečer po lokalnem času, sicer pa so z območja že pred tem poročali o slabem vremenu in še enem tornadu, ki pa ni terjal žrtev, poroča britanska mreža BBC.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:07 16. Maj 2013.

    Morali bi si izdelati + namestiti "Napravo za onesposobljanje tornadov", takšno kot jo uporabljajo drugje !!! Pol bi imeli mir …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.