V trčenju umrlo 14 ljudi

Foto: EPA Madžarska Foto: EPA Madžarska
V čelnem trčenju minibusa in tovornjaka, v bližini madžarskega mesta Szeged je življenje izgubilo 14 ljudi, dve osebi sta v kritičnem stanju.
Oglej si celoten članek

Tovornjak, ki je prevažal les iz Romunije v Nemčijo, je davi po ovinku na hitri cesti zaneslo izven voznega pasu, nato je prebil ograjo, ki ga je ločila z nasprotnim voznim pasom ter čelno trčil v minibus. Minibus, na katerem je bilo 15 oseb, je potoval iz španske Valencie v romunsko glavno mesto Bukarešto.

Štirinajst oseb v minibusu je umrlo na kraju nesreče, ena oseba pa je v kritičnem stanju. Med mrtvimi so po poročanju The Telegrapha trije otroci. Voznik tovornjaka je utrpel hude poškodbe in je v kritičnem stanju v bolnišnici v Szegedu. V Szeged so že prispeli štirje romunski policisti iz regije Timid, ki bodo identificirali žrtve. Uvedena naj bi bila policijska preiskava zaradi suma povzročitve nesreče iz hude malomarnosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:08 31. Oktober 2011.

    Po kakšni cesti so se že peljali?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.