V turško letalo trčila strela

V turško letalo na poti iz Istanbula v Izmir, je udarila strela. Zagorel je eden izmed motorjev. Na srečo ni bil nihče poškodovan.
Oglej si celoten članek

Kaj se je dogajalo v trenutku, ko je v letalo udarila strela je zabeležil eden izmed potnikov. Na letalu je bilo 114 ljudi, ki pa so ostali dokaj mirni. Ko je ugasnila luč na letalu so začeli glasno vzihovati, na posnetku se sliši glasnejše govorjenje, kričanja pa ne.

Kmalu zatem je pilot varno pristal in nihče ni bil poškodovan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:19 26. Januar 2013.

    letalo je faradejeva kletka tako da strela gre samo "mimo". In pa letala lahko letijo tudi brez enega motorja. tako …

  • 16:14 26. Januar 2013.

    Ja ja....na žurnalu imajo probleme z besednim zakladom in slovenščino:)

  • 15:34 26. Januar 2013.

    V turško letalo TRČILA strela ... REALLY?!<br /><br />Stavkov v besedilu: 8<br />Slovnično brezhibnih stavkov v besedilu: 3

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.