V uredništvu časopisa odjeknili streli, več ljudi mrtvih

Policija je osumljenca že pridržala.
Oglej si celoten članek

Iz Združenih držav spet poročajo o strelskem obračunu. V uredništvu časopisa the Capital Gazette v Annapolisu v ameriški zvezni državi Maryland je strelec ubil več ljudi, poročajo tudi o ranjenih.

Po nekaterih informacijah naj bi bili mrtvi štirje ljudje, 20 je ranjenih.

Policija je osebo, za katero sumijo, da je streljala, že aretirala.

Phil Davis, novinar časopisa, je tvitnil, da je strelec v uredništvo prišel tako, da je s streli razbil steklena vrata in nato začel streljati v zaposlene.

"Nič ni bolj strašljivega, kot slišati, kako streli kosijo sodelavce, medtem ko se skrivaš pod mizo, hkrati pa slišiš strelca, ki v orožju menja nabojnik," je še sporočil.

Več sledi …

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:12 29. Junij 2018.

    Model se je nažrl premastnih hamburgerjev,mast mu je zalila mozek(če ga sploh ma) in rezultat je znan,ene par trupel v …

  • 10:27 29. Junij 2018.

    Prejel sem 24351 $ v mojem prvem mesecu in 305.000 $ prejšnji mesec, saj sem delal na spletu od doma. …

  • 23:05 28. Junij 2018.

    Bravo ameri,kot vedno,povedano ze milijontic....dokler bodo orozje kupovali kot kruh in mleko,ne jokcat.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.