V vagini skrivala nabito pištolo

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Neka 19-letnica iz Tennesseeja je pištolo pred policisti skrila v svojo vagino.
Oglej si celoten članek

Dallas Archer so aretirali, ker so jo kljub prepovedi ujeli za volanom. Pri rutinskem pregledu na policijski postaji pa je ena od policistk debelo pogledala, ko je v njenem mednožju odkrila nenavaden predmet. Kot se je izkazalo, je 19-letnica v svoji vagini skrivala 10-centimetrsko pištolo, ki jo je od leta 2013 pogrešal neki 70-letni upokojenec. Ta se je najdbe izredno razveselil in pripomnil: "Moj, bog. Malčka bom moral z belilom dobro oprati.“

Archerjevo, ki jo je poleg vožnje brez vozniškega dovoljenja doletela še prijava zaradi tihotapljenja in nezakonitega posedovanja orožja, je zapor po plačilu varščine v višini 6000 dolarjev (4300 evrov) zapustila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:34 24. April 2014.

    Grdo govoriš, pa še nič ne veš o teh stvareh. Ali si že kdaj videl dojenčka. Če bi ga dobro …

  • 18:34 24. April 2014.

    kako veliko pizdo je imela???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.