V več šolah odpovedali pouk zaradi groženj

Foto: EPA
Foto: EPA
V devetih osnovnih in srednjih šolah v nemškem mestu Braunschweig so danes odpovedali pouk. Šole so ponoči prejele več grozilnih elektronskih sporočil.
Oglej si celoten članek

V elektronskih sporočilih, ki so jih ponoči prejele šole, je bilo zapisano, da se v njihovih prostorih pripravljajo teroristični napadi, do katerih naj bi prišlo ob deveti uri zjutraj.

"V sporočilih omenjeni čas napadov je mimo, k sreči se ni nič zgodilo. Pospešeno iščemo pošiljatelje sporočil," je za nemške medije povedal predstavnik policije v omenjenem mestu Joachim Grande.

Že pred začetkom pouka so v vseh devetih šolah učence in dijake vrnili domov; policija sporoča, da je evakuacija šolskih prostorov potekala mirno in brez panike.

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:43 5. September 2016.

    Čakte, da bodo imeli tečaje plavanja...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.