V vrtec vzel očetov heroin: "Z njim se spremenim v superjunaka"

Foto: Profimedia
Pretresljiv dogodek se je zgodil v ameriškem vrtcu pri Springfiledu.
Oglej si celoten članek

Ameriški mediji poročajo, da je petletnik v vrtec v Massachusettsu prinesel vrečko očetovega heroina in učiteljicam dejal, da se z njegovo pomočjo lahko spremeni v Spider-Mana.

Skrb vzbujajoči dogodek se je zgodil v četrtek v šoli H.B. Lawrence Elementary School v kraju Holyoke pri Springfieldu v zvezni državi Massachusetts.

Po očitnem priznanju, da je že poskusil drogo, so dečka prepeljali v bolnišnico v Springfieldu. Mediji poročajo, da se deček počuti dobro, saj očitno droge, ki jo je prinesel v vrtec, ni poskusil. 

Policija je medtem prijela njegovega 29-letnega očeta Bennyja Garcio, ki ga je našla v postelji, obkroženega z vrečkami, v katerih je bila droga - vrečke so bile takšne kot vrečka, ki jo je prinesel deček.

Policija je v stanovanju našla najmanj 170 vrečk heroina, poleg heroina pa tudi kokain. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:16 18. November 2019.

    Morali bi ampak 90% staršev tega ni zmožna, ker tudi njihovi starši niso bili sposobni na otroke prenesti poštenost, strpnost, …

  • 10:27 18. November 2019.

    Starši morajo otrokom pričeti svoje vrednote prenašati od rane mladosti.....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.