V Zadru umrl deček, ki so ga nezavestnega našli v morju

Foto: Suzana Kos
Foto: Suzana Kos
Na samem pragu počitniške sezone je prišlo do hude nesreče, zaradi katere je pretresena vsa Hrvaška. Pri Zadru je umrl deček, ki so ga nezavestnega našli v morju.
Oglej si celoten članek

V sredo so kopalci na plaži Ćuskijaš v Pridrazi pri Zadru v morju opazili nezavestnega dečka; poklicali so reševalce, ki so ga odpeljali v zadarsko bolnišnico. Zdravniki so se sicer še nekaj ur borili za njegovo življenje, vendar žal neuspešno.

Fantek je umrl zaradi odpovedi notranjih organov, se glasi uradno sporočilo tamkajšnje policije. Podrobnosti nesreče niso znane, policijska preiskava še poteka. V javnost so pricurljale le vesti o tem, da se je deček na plaži igral s svojimi prijatelji. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.