V Zagrebu razbil 450 tisoč evrov vreden avto

Foto: 24sata
Foto: 24sata
Cesta zavije v obliki črke S, zadel je ob robnik in končal na nasipu.
Oglej si celoten članek

"Imeli smo organizirano snemanje, snemali smo z dronom, vse je bilo zavarovano. Za zadnji kader sem se odločil malo pospešiti, cesta zavije v obliki črke S in tam sem izgubil nadzor nad avtom, zadel v robnik in končal na nasipu. To je bila moja napaka, moral sem postiti, da avto zapelje na nasip, da ne bi bilo kakšnega hujšega incidenta," je za 24sata povedal 46-letni podjetnik Goran Turkić.

Prometno nesrečo v Zagrebu je povzročil s svojim Tedson Daydreamom, prenovljenim porschejem 911 iz serije 964. Avto je nadgradil z modernimi deli, med drugim s karbonom.

"Najbolj so se poškodovale gume in odbijači, ostalo je uredu," je dejal Tuskić.

Ker je nasip kar strm, so se bali, da se bo avto prevrnil, a je bil dragoceni avto po pol ure truda varno na tovornjaku vlečne službe.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 14:48 9. Januar 2023.

    Avto NI razbit kvečjemu obtolčen, pa tudi pol milijona NE stane... pa kaj vi butci pišete, sej človek ne more …

  • 11:06 9. Januar 2023.

    Igralec še Nikoli ni bil Dober voznik oziroma dirkač !!! ! !!!

  • 10:03 9. Januar 2023.

    njegov problem

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.