V zrušenju tovarne več deset mrtvih

Foto: Reuters Zrušenje stavbe v Pakistanu. Foto: Reuters Zrušenje stavbe v Pakistanu. Foto: Reuters Zrušenje stavbe v Pakistanu. Foto: Reuters Zrušenje stavbe v Pakistanu. Foto: Reuters Zrušenje stavbe v Pakistanu. Foto: Reuters Zrušenje stavbe v Pakistanu.
Pakistanski reševalci so 47 ur po zrušenju tovarne v Pakistanu izpod ruševin potegnili mlajšega moškega. V nesreči je umrlo najmanj 21 ljudi.
Oglej si celoten članek

Po besedah Rizvana Nasirja so reševalci po 47 urah izpod ruševin potegnili mlajšega moškega Gulama Abasa.

Slednji je dejal, da so pod ruševinami še otroci in ženske in da takoj potrebujejo pomoč, poroča ameriška tiskovna agencija AP.

Stavba se je zrušila v ponedeljek zaradi eksplozije plinskih jeklenk, ki so bile v stavbi. Tovarna je bila sicer zgrajena na črno in je stala v bolj naseljenem predelu mesta Lahore. Oblasti so tovarno poskušale zapreti že trikrat, a se lastnik za to nikoli ni zmenil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.