Varnostnike zastrupili in obglavili

Foto: Žurnal24 (Foto: Istockphoto)
Roparji so odnesli velik kup denarja, preden pa so prišli do njega, so obglavili šest varnostnikov.
Oglej si celoten članek

Rop banke po afganistansko. Neznano število roparjev je deloma izpraznilo sefe Kabul Bank v severnem afganistanskem mestu Mazar Šarif. Odnesli so nekaj manj kot 152 tisoč evrov, še prej pa so ubili vseh šest varnostnikov iz zasebnega podjetja, ki so skrbeli za varnost banke.

Zaklenjeni v sobi
Po besedah predstavnika policije v provinci Balkh Šerjana Duranija so varnostnike našli zaklenjene v neki sobi znotraj banke. Domnevajo, da so roparji poznali varnostnike in jih zvabili na malico. Dali so jim zastrupljeno hrano, nato pa so jim  odrezali glave.

Znova krivi talibani?
Za morilskimi roparji se je izgubila vsaka sled. Preiskovalci pa menijo, da morda le ni šlo za krajo denarja, temveč da v ozadju stojijo talibani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.