Neznani moški začel streljati, v napadu več mrtvih

Foto: Epa Streljanje sredi Moskve Foto: Epa Streljanje sredi Moskve Foto: Epa Streljanje sredi Moskve Foto: Epa Streljanje sredi Moskve
Neznanec streljal v bližini poslopja ruske obveščevalne službe.
Oglej si celoten članek

"Neidentificiran posameznik je začel streljati v bližini stavbe številka 12 na ulici Bolšaja Lubjanka. So žrtve. Identiteto kriminalca se še ugotavlja. Je nevtraliziran," so sporočili iz FSB po streljanju.

Ob tem niso podali podrobnostih o mrtvih in žrtvah, a običajno navajajo, da so nekoga nevtralizirali, ko so ga ubili.

Nekateri ruski mediji so sicer poročali, da naj bi bili mrtvi trije ljudje, med njimi tudi policisti oz. sodelavci FSB.

Foto: Epa Streljanje sredi Moskve

Oblasti so začasno za ves promet zaprle promet na ulici Bolšaja Lubjanka. Moskovski radio Eho Moskovi je poročal o krikih in strelih na trgu Lubjanka, kjer ima svoje prostore tudi FSB.

Glede na posnetke, ki so zaokrožili po spletu, pa so številni ljudje v paniki bežali stran.

Foto: Epa Streljanje sredi Moskve

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:27 19. December 2019.

    Zdaj me je pa že strah.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.