Velik požar na območju Pulja. Zgorelo več hiš.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Požar se je razplamtel okrog poldneva.
Oglej si celoten članek

Na območju naselja Valdebek v hrvaškem Pulju je danes okoli poldneva izbruhnil obsežen požar. Ogenj bi naj izbruhnil na transformatorski postaji, zaradi česar je večji del mesta ostal brez elektrike, poroča hrvaška tiskovna agencija Hina.

Po besedah poveljnika gasilcev Dina Kozlevca sta v Pulj prispeli dve letali kanader, ki gasilcem pomagata pri gašenju. Kozlevac je ljudi pozval, naj bodo mirni in ostanejo doma, dokler požar ne bo pogašen. Dejal je še, da gašenje požara otežuje močna burja, poroča Hina.

Po poročanju portala Glas Istre je v požaru zgorelo več hiš, zaprtih je več cest. Lokalni medij IstraIn pa poroča o eksplozijah in zgorelih avtomobilih.

Več sledi ...

Svet Velik požar na hrvaškem otoku

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:47 9. Julij 2022.

    Na območju PULE in ne na območju PULJA. A so že zaposlili afriške učenjake ali pa novinar ni opravil 9 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.