Velik uspeh paraliziranega dečka

Foto: Youtube/CBS
Foto: Youtube/CBS
Najstnik Landon Light je bil razglašen za čudežnega dečka, potem ko mu je v plavanju kljub delni ohromljenosti telesa uspelo doseči niz uspehov.
Oglej si celoten članek

Trinajstletni deček je namreč od leta 2008, ko je zbolel za transverzalnim mielitisom, delno hrom. Gre za redko bolezen, ki prizadene osrednji živčni sistem.

"Na njegovem prvem tekmovanju sem jokal. Mislim, da so vsi na tribunah občudovali njegovo voljo in moč," je dejal njegov trener.

Lightov zdravnik ob tem pravi, da se zdravstveno stanje 13-letnika ne bo spremenilo, a že velik dosežek pri tem je, da se mu je uspelo premakniti iz bolniške postelje in z jekleno voljo priti do olimpijskega bazena. Videoprispevek si oglejte tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.