Velika iskalna akcija za petletnim dečkom

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Deček se je babici iztrgal iz rok in izginil.
Oglej si celoten članek

V petek popoldne se je 5-letni Noa z babico sprehajal po Zagrebu. V bližini glavne železniške postaje se je deček babici iztrgal iz rok in izginil. 

Policija je za pomoč pri iskanju prosila javnost, a se je k sreči zgodba hitro srečno razpletla. Dečka so nekaj ur kasneje našli doma, kamor se je odpravil sam. 

"Noa je zelo iznajdljiv. Prečkala sva tramvajsko progo, da bi prišla do postaje. Slišal je, da bova šla s tramvajem, zato je stekel proti tramvaju, ki je takoj za tem speljal. Ko sem prišla tja, ga ni bilo več. Neki človek nam je povedal, da je vstopil v tramvaj," je povedala babica. Prepričana je bila, da bo deček na naslednji postaji izstopil in jo tam počakal, a ko je prišla tja, dečka tam ni bilo. 

Noa je kasneje povedal, da se je odločil, da bo šel domov s tramvajem. "Neka teta, ki sem jo srečal na tramvaju, mi je pomagala. Ko sem prišel domov, sem našel ključe, odklenil stanovanje in gledal risanke na računalniku," je povedal. 

Mama je za novico, da je njen sin izginil, izvedela, ravno ob koncu službe. "Nisem bila prepričana, če bo znal priti domov. Najprej sem mislila, da ga bomo hitro našli, a več časa, kot je minilo, bolj me je bilo strah," je za 24sata dejala dečkova mama, ki je vesela, da se je vse skupaj končalo srečno. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:32 6. Januar 2018.

    A ste vi prav obsedeni s kockarskimi novicami? Banda prodana

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.