Velike težave v Istri

Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Obilne padavine so zjutraj zajele Istro in povzročile ogromno težav.
Oglej si celoten članek

Silovite padavine so zajele hrvaško Istro. Najhuje je v bilo v Pulju in Rovinju. Po podatkih Istramet je v Rovinju do 11. ure padlo 90 mm padavin na kvadratni meter, kar je več od povprečne mesečne količine. Obline padavine v Rovinju je spremljal silovit veter, ki je spreminjal smer. 

xxx

V Pulju je voda zalivala ceste, pihal je močan veter. Voda je zalila številne kletne prostore, veter je podiral drevesa. K sreči za zdaj ne poročajo o poškodovanih. 

Za območje Kvarnerja je za danes razglašen rdeči alarm zaradi močne burje. Močan dež, veter in voda na cestišču ovirata promet na cestah v Istri. Ponekod so nastale kolone. 

Raje se ne podajajte na pot

Hrvaški vremenoslovci so za danes odsvetovali pot proti morju zaradi neugodnih vremenskih razmer. Na težave, ki bi lahko nastale na cestah, pa sta opozarjala tudi Dars in AMZS. 

Na Hrvaškem sicer pričakujejo, da se bo jutri vreme izboljšalo, a bo kljub temu precej sveže in vetrovno. V nedeljo in ponedeljek so ponekod možne padavine. 

Rdeči alarm V petek raje ne potujte na hrvaško obalo!

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 00:10 23. Junij 2018.

    Dobrodošli na najboljši seks Dating site = = > > Sexydrom.com

  • 16:47 22. Junij 2018.

    To je tako če imaš avtoceste, ki jih vodijo tujci in se jim jebe za vse drugo kot za dobiček

  • 13:52 22. Junij 2018.

    No no, ne biti tako škodoželnji.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.