Verjel, da je ugrabljena

Za virtualno romanco z neobstoječim dekletom je nek Američan zapravil 200.000 dolarjev.
Oglej si celoten članek

Američan iz mesta Naperville v zvezni državi Illinois je v sredo izvedel, da njegovo virtualno dekle ne obstaja.

Njegova spletna punca - če je za izmišljeno identiteto sploh stala ženska, policija še ne ve - se je namreč pogosto znašla v težavah in potrebovala denar. Ko je moškemu povedala, da potrebuje odkupnino, ker da so jo ugrabili v Londonu, je ta poklical Scotland Yard.

Tam so odkrili, da dekle sploh ne obstaja. Kopija vozniškega dovoljenja, ki mu ga je nekoč posredovala, je bilo le vzorčno dovoljenje iz zvezne države Florida.

Moški je ocenil, da je na različne račune po svetu neobstoječemu dekletu nakazal že okoli 200.000 dolarjev, poročajo ameriški portali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.