Veter mu je odnesel slabih tisoč evrov

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
19-letnemu Tinu Milićeviču je denarnico odneslo iz avta, denar pa je razpihal veter.
Oglej si celoten članek

"Včeraj okrog 16. ure je na cesti pred Avtohišo Vrdoljak nedaleč od trgovskega centra Joker iz avta padla denarnica in denar, okrog šest tisoč kun (slabih 800 evrov, op. a.), se je razletel naokrog. Če ga je kdo del vzel in če ga res potrebuje za nujne stvari, naj ga obdrži, če pa ga kdo misli porabiti za neumnosti, naj ga vrne! Hvala!" je včeraj sporočil Tino, s katerim so uspeli govoriti novinarji Slobodne Dalmacije. Doslej še mu ni javil še nihče. 

Najbrž si bo moral denar izposoditi

"Grozno je. Vozil sem avto, denarnica je bila na armaturi. Ker je bila gneča, smo se kar naprej ustavljali in speljevali. V nekem trenutku je denarnica padla skozi okno in pristala tako, da je denar padel vem in je veter razpihal bankovce. Nastala je norišnica, vsi so se ustavljali in grabili denar, prišlo je do zastoja. Nekdo je našel denarnico in mi jo vrnil, ampak manjka mi približno 5.500 kun. Delam kot dostavljalec paketov in to je bil denar od plačil po povzetju, ki ga moram v ponedeljek prinesti v službo. Ne vem, kaj jim bom rekel, najbrž si bom moral denar izposoditi, da ga bom vrnil," je dejal Tino iz kraja Solin pri Splitu. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 07:37 25. Julij 2016.

    Eden izmed bedakov. In vsa Slovenija bo ob tragediji jokala, namesto da bi se režali enemu izmed hrvaških bedakov.

  • 14:47 24. Julij 2016.

    In kaj qurac mene zanima,kako bo tale Dudek vrnil denar?Verjetno še koga v Sloveniji tole NE zanima,lanede!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.