Veverica obtičala v kanalizaciji

Foto: Žurnal24 Veverica obtičala v kanalizaciji Foto: EPA Veverica obtičala v kanalizaciji
Policisti v nemškem mestu Isernhagen so imeli nenavadno nalogo – rešiti so morali veverico, ki se je zataknila v kanalizacijskem pokrovu. Čeprav se sliši smešno, reševanje ni bilo enostavno.
Oglej si celoten članek

Policiste je poklical zaskrbljeni motorist, ki je sredi ceste zagledal ujeto veverico. Ta se je poskušala skozi kanalizacijski pokrov privleči na plan, a se je z glavo zataknila.

Eden od policistov jo je sprva poskušal povleči ven, vendar brez uspeha. Na pomoč mu je priskočil kolega, ki je veverico na eni strani potiskal, drugi pa jo je na drugi strani poskušal povleči ven, vendar tudi to ni obrodilo sadov. Na koncu je na pomoč priskočila še gospodinja, ki je prinesla steklenico olivnega olja, s katerim so veverico namazali in jo po 15 minutah le rešiti.

"Želeli smo jo odpeljati na pregled k veterinarju," je za Daily Mail dejal eden od policistov. "Vendar je takoj stekla na vrt in nato v drevo, kjer, predvidevam, živi."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.