"V redu sem!"

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Biden se je zvrnil s kolesa
Oglej si celoten članek

Ameriški predsednik Joe Biden je med vožnjo s kolesom padel s kolesa vpričo svojih oboževalcev. Biden je bil v zvezni državi Delawere, kjer preživlja nekaj dopustniških dni ob 45-letnici poroke z ženo Jill. 

Ko je 79-letni predsednik prikolesaril pred čakajoče oboževalce, je pri ustavljanju nerodno sestopal in se zataknil ob gonilko. Izgubil je ravnotežje in telebnil po tleh. 

V sekundi so bili ob njem agentje tajne službe in mu pomagali na noge, ob tem pa je Biden zbranim dejal, da je z njim vse v redu. Nato je nadaljeval s protokolom.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • zoo
    15:35 21. Junij 2022.

    Ima dobre noge za osemdeset letnega starčka :)

  • 11:41 19. Junij 2022.

    Še dobro,da ni doživel bližnjega srečanja s tistim rumenim stebričkom,ker bi dobesedno priletel pred noge svojih oboževalcev...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.