Video kamere ujele trenutek, ko se je na Donavi zgodila nesreča

Foto: Epa Nesreča na Donavi Foto: Epa Nesreča na Donavi Foto: Epa Nesreča na Donavi Foto: Epa Nesreča na Donavi Foto: Epa Nesreča na Donavi Foto: Epa Nesreča na Donavi Foto: Epa Nesreča na Donavi Foto: Epa Nesreča na Donavi Foto: Epa Nesreča na Donavi Foto: Epa Nesreča na Donavi Foto: Epa Nesreča na Donavi Foto: Epa Nesreča na Donavi Foto: Epa Nesreča na Donavi
Med mrtvimi tudi šestletna deklica.
Oglej si celoten članek

Madžarski mediji so objavili videoposnetek trenutka nesreče na Donavi v Budimpešti, ki so ga posnele kamere z bližnjega hotela. 

V nesreči, ki se je zgodila včeraj zvečer, je umrlo najmanj sedem ljudi, 21 pa jih še pogrešajo. Sedem oseb se zdravi v bolnišnici. Njihovo zdravstveno stanje je stabilno. Med mrtvimi je po poročanju britanskega Daily Maila tudi šestletna deklica.

Grozljivka Velika tragedija na Donavi: V nesreči turistične ladje umrlo sedem ljudi

Na ladji "Sirena" je bilo v času nesreče 35 ljudi, večinoma turistov iz Južne Koreje in dva člana posadke. Nesreča se je zgodila v bližini madžarskega parlamenta, ko je turistična ladja trčila v večjo rečno križarko.

Ostanki ladje, ki je lahko prepeljala do 60 potnikov, so še vedno potopljeni na dnu Donave v bližini mosta Margaret. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.