Video: Le kaj gre lahko narobe, ko voznica tramvaja bulji v telefon

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Škoda je ogromna.
Oglej si celoten članek

V Moskvi na eni od glavnih avenij je pred nekaj dnevi tramvaj silovito naletel v tistega pred seboj. Vzrok za nenavadno nesrečo pa je bil ob ogledu nadzorne kamere v šoferski kabini hitro jasen - voznica tramvaja je tik pred nesrečo zavzeto spremljala mobilni telefon in ni gledala na tire. Ko je končno dvignila pogled, je bilo že prepozno, da bi lahko še preprečila nesrečo. 

Škoda je ogromna, poškodovalo pa se je tudi pet ljudi na tramvaju, vključno s šoferko. Kako silovit je bil trk, pokaže posnetek različnih kamer.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:05 19. Oktober 2019.

    smrtna kazen za prasico

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.