Video: Leopard zašel v naselje

Foto: Epa Foto: Epa Foto: Epa
V Indiji divje živali pogosto zaidejo v naselja. Tokratni dramatični lov za nevarno mačko so ujele kamere. Posnetki so dramatični.
Oglej si celoten članek

Leopardu se je najprej uspelo izmotati iz mreže, ki so jo vrgli nanj, kasneje pa je lažje poškodoval šest oseb, ki so sodelovale v lovu nanj. To se je zgodilo v mestu Jalandhar v Indiji, kjer se srečanja človeka z leopardom pogosto končajo tudi zelo krvavo.

Foto: Epa

Leopard je tokrat zašel v severni, naseljeni del mesta, lov nanj pa je trajal kar štiri ure. Po dramatičnem lovu so ga še drugič ujeli v mrežo in uspavali, kasneje pa prepeljali v bližnji živalski vrt.

Foto: Epa

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.