Video: moški iz karantene, med intervjujem nenehno kašljal

Foto: Youtub Kašelj
Frank Wicinski, ki je bil pred tem dva tedna v karanteni zaradi koronavirusa, je med kratkim intervjujem za Fox news ves čas kašljal ...
Oglej si celoten članek

Čeprav je bil namen intervjuja predvsem pomiriti ljudi, je najbrž Wicinski z nenehnim kašljanjem dosegel obraten učinek. Z njim je bila tudi petletna hčerkica, od katere si je med intervjujem izposodil celo vodo, da bi prenehal z nadležnim kašljem.

Wucinski je bil sicer pred tem dva tedna v karanteni zaradi stika z okuženimi s koronavirusom, saj se je z družino v ZDA vrnil s kitajskega Wuhana. Njegov tast iz Wuhana je denimo prav zaradi kronavirusa umrl. Wucinski je opravil že dve testiranji za koronavirus, a je bil vedno negativen. Svoje kašljanje je v hecu pripisal tremi.

Slovenija Takšna je verjetnost smrti v primeru okužbe s koronavirusom

Na Kitajskem je sicer število smrtnih žrtev novega virusa naraslo nad 2.800, v sosednji Italiji je okuženih več kot 800 ljudi, 21 jih je umrlo.

V Južni Koreji Največji porast v številu okužb s koronavirusom v enem dnevu

anja.scuka@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • mph
    14:03 29. Februar 2020.

    Ja, malce neprijetno ... vendar kašelj ostane pri večini respiratornih viroz oz. infektov še teden ali dva.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.