Video: Omedlela med novinarsko konferenco

Strašljiv video posnetek, ki je nastal med novinarsko konferenco o covidu.
Oglej si celoten članek

Vodja danske agencije za zdravila Tanja Erichsen je med novinarsko konferenco, na kateri so predstavljali odločitev, da država prekine cepljenje s cepivom AstraZenece, omedlela.

Video posnetek je strašljiv, na srečo pa si je Erichsenova hitro opomogla. Kljub temu so jo odpeljali na pregled v bolnišnico.

Trije moški so takoj priskočili na pomoč, eden ji je poskušal dvigniti noge, druga dva sta jo premaknila na bok.

Danska je sicer prva evropska država, ki se je zaradi zapletov s krvnimi strdki v celoti odpovedala cepivu AstraZenece. V državi so zabeležili dva takšna primera, v enem je 60-letna ženska umrla.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 22:33 17. April 2021.

    Sam tkole jih je kar nekaj omedlelo,predvsem veliko športnikov med tekmo,treningi... .Glih tko kot ta ženska,pa nič srčni zastoj ali …

  • 20:54 17. April 2021.

    MATR,MA JE FAJN BUTNILA Z GLAVO V TLA....HMM...

  • 18:35 17. April 2021.

    Nekaj smrdi, in to že dolgo. Zakaj bi nas vse tako močno posiljevali s propagando za cepljenja in nas vsakodnevno …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.