VIDEO: Plezalca napadla medvedka, prisiljen se je bil boriti za svoje življenje

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Jezna medvedka je ščitila svojega mladiča.
Oglej si celoten članek

Priti iz oči v oči z medvedko ni idealno v nobeni situaciji - toda ta plezalec se je na previsu znašel v še posebej kočljivi situaciji.

Do dogodka je prišlo na gori Futago na Japonskem, kamor se je odpravil plezalec, ko je nenadoma naletel na črno medvedko z mladičem. Ko je medvedka krenila v napad, se je plezalec branil, kričal, brcal in udarjal, a v strahu za mladiča medvedka ni tako zlahka popustila. 

Po približno pol minute bitke je medvedka z mladičem zbežala, plezalec pa se je obupano oziral naokoli v strahu, da se bo vrnila.

Plezalec meni, da mu je med napadom življenje morda rešilo njegovo znanje karateja in mešanih borilnih veščin ...

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:41 19. Oktober 2022.

    "Plezalec meni, da mu je med napadom življenje morda rešilo njegovo znanje karateja in mešanih borilnih veščin", tale je pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.