Video: Pogumno rešil mucka, ujetega na avtocesti

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Nesrečni mačji mladiček je pristal sredi prometne ceste, kjer je njegovo življenje viselo na nitki.
Oglej si celoten članek

Dogajanje na avtocesti v Kaliningradu so ujele nadzorne kamere. Videti je, kako je majhen mucek "padel" iz avtomobila in pristal na prometni cesti. Muc je bil več minut na enem od voznih pasov, pri čemer je voznikom uspelo zaobiti mladička. Nekajkrat za las. 

Nazadnje se je pred muckom ustavil voznik peugeota in mucka vzel v avtomobil. "Ko sem ga prijel, je odprl oči. Bil je tako majhen, da se ni mogel sam hraniti. Na hitro sem ga pregledal. Nič ni bilo zlomljeno, ni bilo krvi," besede rešitelja povzema Daily Mail. Ker se je peljal po otroke na trening, je mucka vzel s seboj, kjer so mu hitro našli novega lastnika.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • Mogoče zato ker je ker je nevarno tkole ustavljat pa na sredo ceste it po mucka. Je prav da je …

  • 18:48 18. September 2016.

    na srečo se je vse dobro razpletlo. Samo koliko avtov se je že mimo peljalo pa ni nišče ustavil bar …

  • 09:06 17. September 2016.

    Še je upanje za naš zagani svet ! Kdor bo rešil eno življenje bo rešil svet ...................

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.