Video: Tako so "izvohali" drogo, skrito na tovornjaku

Foto: Guardia di Finanza Trieste/YouTube
Foto: Guardia di Finanza Trieste/YouTube
V tržaškem pristanišču so zasegli 50 kilogramov heroina.
Oglej si celoten članek

Tržaška finančna straža je v tovornem vozilu, ki naj bi v Trst prispelo s trajektom iz Turčije, odkrila prepovedani tovor. V tovornjaku, ki je v Turčijo prispel iz Irana, se je namreč skrivalo okoli 50 kilogramov heroina. 

Kot je razvidno z videoposnetka, ki so ga objavile tržaške oblasti, jim je v akciji pomagal pes, izurjen za iskanje droge. Tihotapci so namreč drogo skrili v osovino tovornjaka. Ko so osovino prežagali, so v njej našli zavitke, v katerih je bil skrit heroin.  

Do zasega je po poročanju tiskovne agencije Ansa prišlo v okviru poostrenega nadzora nad blagom v pristanišču, po navodilih državnega tožilstva izpred nekaj mesecev. 

Voznik tovornjaka je v pridržanju in čaka na zaslišanje.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:49 20. Julij 2018.

    Sem odstopil, da delam, zdaj pa dobim 24796 $ na 33582 $ na mesec. Kako? Delam preko interneta! Moje stara …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.