Video: Tako so policisti aretirali 14-letnika, policijo poklical sam

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Srbijo je danes pretresel krvav strelski pohod vsega 14-letnega učenca ene od beograjskih osnovnih šol. Umrlo je osem učencev šole in varnostnik, še sedem je ranjenih. V javnosti prihaja vse več informacij in posnetkov. Tudi aretacije 14-letnega fanta.
Oglej si celoten članek

V Beogradu je za zdaj še iz neznanih razlogov krvav strelski pohod na osnovni šoli Vladislav Ribnikar uprizoril 14-letni Kosta Kecmanović, je potrdila srbska Policija. Po neuradnih informacijah srbskih medijev gre za sina priznanega radiologa Vladimirja Kecmanovića. V šolo je prišel z očetovo pištolo in s petimi polnimi nabojniki, nato pa začel svoj strelski pohod. Ubil je osem otrok in varnostnika ter ranil učiteljico zgodovine in šest učencev, od tega je ena v kritičnem stanju. Več o tem tukaj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

V javnost so počasi prihajale fotografije in videoposnetki s šole, ki so jih po večini na družbenih omrežih objavljali učenci nesrečne šole v Beogradu. Tako je v javnost že prišel tudi posnetek aretacije 14-letnika, ki naj bi po streljanju mirno in hladno taval po šoli. Policija je na izredni novinarski konferenci pojasnila, da je K. K. sam poklical policijo in povedal, da je množično ubijal po šoli. Razkrili so tudi, da je imel posebej izdelan načrt strelskega pohoda, ki so ga pokazali tudi na novinarski konferenci. Zločin naj bi načrtoval mesec dni, na seznamu pa je bil natančen spisek žrtev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 22

  • 20:24 3. Maj 2023.

    Zakaj je ata potreboval,toliko orozja?

  • 19:39 3. Maj 2023.

    Se mu pa zna zgoditi "krvna osveta"... pa fotr gor- dol..

  • 19:38 3. Maj 2023.

    Več od "nanogice" ne bo dobil.. Lahko pa dobi samo kremšnito, da jo med zaslišanjem poje..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.