Video: Z oživljanjem rešil slončka, ki ga je zbil motorist

Foto: YouTube
Foto: YouTube
"Ko se je slonček začel premikati, sem skoraj zajokal," je po uspešnem oživljanju povedal reševalec.
Oglej si celoten članek

Mali slon, ki ga je med prečenjem ceste na Tajskem zbil motorist, je nesrečo preživel, poroča BBC. Reševalec, ki je bil po naključju v bližini kraja nesreče, je uspel žival vrniti med žive. Motorist pa jo je odnesel brez hujših poškodb.

Reševalec Mana Srivate je v svoji karieri opravil na desetine poskusov oživljanja - a nikoli prej na slonu. Vseeno je oživljanje trajalo precej dolgo - slon je vstal šele po desetih minutah. 

Kot je povedal Mana, je sledil instinktu, ki mu govori, naj rešuje življenja, vendar ga je bilo obenem strah, saj je slišal, kako mati kliče malega slona. "A ko se je slonček začel premikati, sem skoraj zajokal," je dejal. Slona so najprej odpeljali na veterinarsko postajo, nato pa so ga vrnili na kraj nesreče v upanju, da bo našel svojo mamo, kar se je kmalu zatem tudi zgodilo.

dezurni@zurnal24.si

Svet Covid-19 zdaj uradno na vseh celinah sveta

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.