Vinjen zabodel svoje dekle in poklical pomoč

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Nedavno je na spletnem omrežju zapisala, da je "končno našla svojo ljubezen".
Oglej si celoten članek

Hrvaški mediji poročajo o tragičnem dogodku, ki se je zgodil v stanovanjski hiši na Grintavečki ulici v Zagrebu. Policisti so v nedeljo zjutraj našli truplo 39-letnice, ki jo je z nožem zabodel njen 36-letni partner. Takoj po dogodku je poklical prvo pomoč, a ji niso mogli več pomagati. Osumljenec, ki ga je policija že pridržala, je bil po neuradnih podatkih v času zločina v vinjenem stanju. 

"Psi so zjutraj lajali in ne prebudili, odšla sem ven in pri sosednji hiši videla policijske avtomobile," je za spletni portal 24sata povedala stanovalka Grintavečke ulice. "Takoj sem vedela, da nekaj ni v redu." Sosedje so povedali še, da so dvojico pred nekaj dnevi videli, kako se drži za roke in sprehaja psa, ona pa je še v soboto dopoldan na dvorišču obešala perilo. 

Družinsko nasilje Mama, ki je šla čez pekel, da je ušla nasilju

Hrvaški mediji navajajo še, da je bila 39-letnica, sicer trgovka po poklicu, aktivna na družabnih omrežjih, kjer je nedavno zapisala, da je "končno našla pravo ljubezen". Zadnjič je objavila v soboto ob 0.57 uri. 

Nasilnež, ki je zadavil ženo Tretjina jih ukrep približevanja krši

Pri portalu 24sata so neuradno še izvedeli, a je bila dvojica v preteklosti prijavljena zaradi družinskega nasilja. Navaja, da na Hrvaškem zaradi nasilja intimnih partnerjev vsako leto umre več kot 30 žensk, leta 2010 je bilo tovrstnih nasilnih primerov kar 59 žensk.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.