Vis med tremi najbolj romantičnimi destinacijami

Foto: Katarina Pernat
Foto: Katarina Pernat
Turisti odkrivajo in obožujejo Vis.
Oglej si celoten članek

Tuji mediji vzadnjem času Hrvaško uvrščajo na različne sezname najboljših destinacij na svetu. Ena od takšnih je tudi otok Vis, ki so ga v ZDA uvrstili med najbolj romantične destinacije. 

"Beyonce in Jay-Z sta obiskala Vis, še preden je postal popularen. In vemo zakaj: to je eden od najbolj romantičnih krajev," so zapisali v ameriški reviji Harper’s Bazaarki kot razlog za to svojo trditev navajajo vonj borovcev, prelepo kamnito obalo in seveda tamkajšnje plaže.

Kot eden izmed najbolj romantičnih krajev za poroko pa je po mnenju časopisa tamkajšnja znamenita trdnjava Port George.

Uporabniki spletne strani European Best Destination, ki so lahko zbirali med tristo evropskimi plažami, pa so najlepšo plažo našli ravno tako na enem od najbolj oddaljenih naseljenih otokov na Hrvaškem. 

To je plaža Stiniva, ena manjših plaž na Visu, ki leži na južni strani otoka. Znana je po tem, da jo z morske strani zapirata visoki steni, med katerima je le nekaj metrov širok prehod za plavalce ali čolne. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.