Vlak pristal na vrtu hiše

Foto: Žurnal24 železniška nesreča, Nemčija Foto: Žurnal24 železniška nesreča, Nemčija Foto: Žurnal24 železniška nesreča, Nemčija Foto: Žurnal24 železniška nesreča, Nemčija Foto: Žurnal24 železniška nesreča, Nemčija
Blizu nemškega mesta Peine se je ponoči zgodila železniška nesreča, v kateri je bilo ranjenih 16 ljudi, eden izmed njih huje.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila okoli 23.30 na železniški progi Brunswick–Hanover, ko je iz za zdaj še neznanega vzroka iztiril tovorni vlak in se prevrnil na vzpredno progo, po kateri je v istem trenutku pripeljal regionalni vlak.

Fotografije nesreče si oglejte v zavihku GALERIJA.

Trčenje je bilo tako silovito, da je v zrak vrglo lokomotivo in dva potniška vagona.

Lokomotiva je pri tem podrla varnostno ograjo in pristala na vrtu hiše ob progi.

Strojevodja potniškega vlaka je bil pri tem huje ranjen, od skupno 16 ranjenih potnikov pa se jih sedem še zdravi v bolnišnici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.