Vnuk diktatorja bo dijak v Mostarju

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Kim Han Sol, vnuk severnokorejskega voditelja Kim Džong Ila, se je letos vpisal na mednarodno gimnazijo v Mostarju, Združeni svetovni kolidž.
Oglej si celoten članek

Da bo sin severnokorejskega diktatorja obiskoval šolo v Mostarju, piše Dnevni avaz, v gimnaziji pa navedb virov časnika niso potrdili. Šestnajstletni Kim Han Sol bo na šoli skupaj s 73 učenci iz 29 držav dve leti, pouk pa bo potekal v angleščini.

Bo nekoč vodil Severno Korejo?

Kim Han Sol je sin Kim Džong Nama, ki je dolgo veljal za naslednika Kim Džong Ila, ki Severni Koreji vlada od leta 1994. Potem ko je bil najmlajši sin severnokorejskega voditelja Kim Džong Un lani imenovan na več visokih položajev, sedaj on velja za njegovega verjetnega naslednika.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • gec
    10:09 28. September 2011.

    Vaš komentar smo odstranili, ker ste kršili naš kodeks komentiranja: http://www.zurnal24.si/pravno-obvestilo#kodeks_komentiranja Uredništvo zurnal24.si

  • 07:26 28. September 2011.

    mostar je lep...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.