Voditelja snemanje zamenjala za resnično nesrečo

Ko sta voditelja dojela, da gre le za televizijsko snemanje, sta zardela do ušes.
Oglej si celoten članek

Voditelja televizijske postaje iz Chicaga sta redni program prekinila z najavo izredne novice, da je sredi avtoceste strmoglavilo manjše letalo.

Na posnetku je jasno videti polomljeno letalo, voditelja pa sta hitela komentirati in predvidevati, kaj se je pravzaprav zgodilo.

A za trenutek sta ostala brez besed, ko jima je producent sporočil, da ne gre za nesrečo, temveč snemanje televizijske nadaljevanke.

"Ali me hecate?," je bil prvi odziv voditelja, ki je zardel do ušes in nadaljeval, da bi bilo dobro, če bi novinarjem sporočili, da se snema kaj takega in da ne bi prišlo do tako neljube napake.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:32 27. December 2012.

    in pri kateri sekundi naj bi oba zardela? jaz tega namreč ne vidim. bedna novica, lažniv naslov.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.