Voditeljica med oddajo v živo omedlela

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Zdaj se počuti bolje, so sporočili s televizijske hiše.
Oglej si celoten članek

Nocojšnjo razpravo o vodstvu britanske konservativne stranke med Liz Truss in Rishi Sunakom so prekinili, potem ko je voditeljica Kate McCann med oddajo v živo padla v nezavest. Gospa Truss se je prijela za glavo in rekla "o moj bog", takoj ko se je zaslišal glasen pok, nato so program prekinili.

Na TalkTV so kasneje sporočili, da je z gospo McCann "vse v redu", vendar pa so jim zdravniki svetovali, naj oddajo kljub temu prekinejo. 

Ko je bila razprava prekinjena, se je sporočilo na TalkTV in The Sun glasilo: "Žal nam je za motnjo v programu."

Nato so se preselili v drug studio, iz katerega se je oglasil voditelj Ian Collins. "Vsi so v redu, tako da je to dobra novica. Rishi Sunak in Liz Truss sta še vedno v studiu, klepetata z bralci in odgovarjata na ta vprašanja." Tiskovna predstavnica Suna je potrdila, da je bil incident prekinjen zaradi "zdravstvene težave", in dodala: "Upamo, da bomo kmalu spet na sporedu." 

Gospa McCann bi morala oddajo voditi skupaj s političnim urednikom časopisa The Sun Harryjem Colom, vendar je bil ta danes pozitiven na testu za covid-19.

dezurni@styria-media.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 08:58 27. Julij 2022.

    A "INCIDENT" je bil prekinjen??? Pisunčki...

  • 07:20 27. Julij 2022.

    Joj, sigurno je bila cepljena, in so jo strdki napadli ... od znotraj .... žal.

  • 06:52 27. Julij 2022.

    3krat cepljena +

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.