Vodja mafije homoseksualec

Foto: Žurnal24 (Foto: B92)
Vodja srbske mafijske združbe je homoseksualec in poročen oče. Policiji so podatke potrdili tudi člani klana.
Oglej si celoten članek

Vodja zemunskega klana Uroš Petrović, ki naj bi vodil zloglasno srbsko mafijsko združbo in za katerim je razpisana tiralica zaradi suma, da je organiziral skupino za preprodajo mamil, in zaradi sumov množice drugih kaznivih dejanj je homoseksualec in je že dlje čas v zvezi z neznanim fantom, poroča Press.

Policija je za Petrovičevega partnerja izvedela v okviru preiskave. Med zaslišanjem je namreč več priprtih mafijcev povedalo to zgodbo.

Njegov neznani fant naj bi bil najboljša pot do njega. Policija je sprva mislila, da gre za preusmerjanje pozornosti in izmišljotine osumljencev, a so kmalu tudi sami ugotovili, da te navedbe držijo, še piše Press.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.