Vojak 6-letnico udaril po obrazu

Veliki dan Maisie Gregory se je končal s solzami.
Oglej si celoten članek

Maisie Gregory je doletela velika čast. Britanski kraljici Elizabeti II. je namreč lahko predala šopek rož. Deklica je svojo nalogo opravila z odliko, nato pa je prišlo do nesrečnega dogodka. Ko je kraljica odkorakala, je šestletnico vojak udaril po obrazu. Deklici naj bi se takoj opavičil, kraljica pa ni niti trznila, čeprav je deklica glasno zastokala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • Starejši ljudje velikokrat slabše slišijo....

  • mph
    14:43 14. Junij 2015.

    Točno tako. Po moji grobi oceni ustvarjo iz nič 80% novic mediji. Pravih poštenih in zavednih novinarjev pa je za …

  • 13:34 13. Junij 2015.

    Napisali ste preveč bombastičen naslov, ker JE VOJAK DEKLETCE UDARIL ČISTO PO NESREČI!!! Na takšen način se rojevajo "novice", ki …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.