Vojaki morajo piti kačjo kri

Foto: EPA Urjenje enote Cobra Gold Foto: EPA Urjenje enote Cobra Gold Foto: EPA Urjenje enote Cobra Gold Foto: EPA Urjenje enote Cobra Gold Foto: EPA Urjenje enote Cobra Gold Foto: EPA Urjenje enote Cobra Gold Foto: EPA Urjenje enote Cobra Gold Foto: EPA Urjenje enote Cobra Gold Foto: EPA Urjenje enote Cobra Gold Foto: EPA Urjenje enote Cobra Gold Foto: EPA Urjenje enote Cobra Gold
Urjenje na "najbolj norih" vojaških vajah na svetu. Vojaki iz sedmih držav se učijo preživetja v divjini.
Oglej si celoten članek

Ameriška vojakinja kleči na tleh. Usta ima polna krvi, v njenih očeh je opaziti izraze groze in gnusa. Nad njo je tajski vojak, ki drži v rokah mrtvo kobro, iz katere ji teče kri direktno v usta.

Ženska pripada enoti ameriške mornarice, ki sodeluje na najbolj "norih" vojaških vaja na svetu. Trinast tisoč vojakov iz sedmih držav v okviru usposabljanja "Cobra Gold 2013" trenira v najtežjih pogojih.

Kako ubiti kobro

Fotografija prikazuje demonstracijo učenja "kako ubiti kobro" med urjenjem preživetja v divjini, ki vključuje tudi uživanje hroščev in drugih insektov.

Trinajst tisoč vojakov iz sedmih držav trenira 11 dni v najtežjih pogojih.

Vojaki iz sedmih držav

V mednarodni enoti, ki je nameščena v bazi Chon Buri na Tajskem, in ima namen krepiti odnose v azijsko-pacifijski regiji, se urijo vojaki iz Japonske, Južne Koreje, Tajske, Malezije, Singapurja, Indonezije in Združenih držav.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 11:39 21. Februar 2013.

    ej, totalno bolano, res!

  • 09:11 21. Februar 2013.

    kaj ni človeštvo mongoloidno??..namesto da bi odkrivali vesolje ali vsaj izkorininili sušo!! <br />in taka scena nas pelje v bodočnost..

  • 21:58 20. Februar 2013.

    tako je

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.