Voznik spregledal višino podvoza

Foto: EPA Nesreča dvonastropnega avtobusa Foto: EPA Nesreča dvonastropnega avtobusa Foto: EPA Nesreča dvonastropnega avtobusa
V nesreči, v kateri je zmečkalo prvi del dvonadstropnega avtobusa, se je hudo poškodovalo 17-letno dekle.
Oglej si celoten članek

Na avtobusu, na katerem so bili večinoma danski študentje, je bilo vsaj 40 ljudi ranjenih, vsi pa naj bi bili stari od 16 do 19 let. Najhuje je bila poškodovana 17-letnica, ki ima hudo poškodovano glavo in hrbtenico, poroča Sky News.

Predstavnik gasilcev, ki so prihiteli na pomoč, je povedal, da je voznik najverjetneje spregledal prometni znak, ki je opozarjal, da je je podvoz visok le 3,4 metra.

Ranjene študente so odpeljali v bližnjo bolnišnico, o nesreči pa je bil obveščeno tudi dansko veleposlaništvo v Münchnu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 06:11 10. Junij 2013.

    Ljudje so poškodovani, za žensko se ne ve v kako kritičnem stanju je, naslov članka: UPS pozabil da ima 2 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.