Voznik z mercedesom pristal v morju

Foto: Naš Zadar
Foto: Naš Zadar
Na obali kneza Trpimira v Zadru, se je v soboto zvečer zgodila nesreča, v kateri je v morju pristal voznik z mercedesom.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila blizu tamkajšnje gimnazije. Avto je vozil mlad voznik, v nesreči po poročanju lokalnih medijev nihče ni bil poškodovan.

Policija je objavila, da voznik mercedesa zadrskih registrskih tablic ni prilagodil hitrosti razmeram na cesti, zaradi česar je izgubil nadzor nad vozilom in zletel v morje. Policisti so sporočili tudi, da voznik ni vozil pod vplivom alkohola.

Novinarji spletne strani Naš Zadar so avto v morju tudi posneli.

xxx
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:13 3. April 2024.

    Morda pa je notri smrdelo in je šel na globinsko pranje?

  • 15:24 2. April 2024.

    No bolj se mi zdi, da je v morju pristal Mercedes s prehitrim voznikom, kot pa obratno!?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.