Vremenarka BBC je omedlela med poročanjem

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Rachel Mackley, ki je na BBC vremenarka že pet let, je v petek nepričakovano prekinila svojo napoved in gledalcem dejala: "Žal mi je, omedlela bom." Nato se je pred kamero začela opotekati.
Oglej si celoten članek

Režiser je nato hitro preklopil s kamere, ki je snemala 33-letnico, na voditelja Polly Evans in Roberta Smitha, oba sta bila nad dogajanjem vidno zaskrbljena.

 

Smith tehnikom za kamerami reče, naj pohitijo in pomagajo Rachel, Evansova pa gledalcem pove, da morajo preveriti, ali si je vremenarka opomogla.

Na BBC so se vsula sporočila zaskrbljenih gledalcev, številni so pohvalili profesionalno reakcijo vremenarke.

Po dogodku je BBC tvitnil: "Za vse, ki vas skrbi: Naša vremenarka Rachel je že na nogah in je povsem zdrava. Hvala za vsa prijazna sporočila."

 dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.