Vreščal kot jesihar

Kako velika je ljubezen staršev do otrok in kaj so pripravljeni narediti za svoje otroke, prikazuje ta posnetek, ki se enim zdi smešen, drugim ne.
Oglej si celoten članek

Oče Steve Fuehne je sedel na eno od naprav v zabaviščnem parku s svojo desetletno hčerko Grace in sodeč po videnem je bila to najhujša izkušnja v njegovem življenju. Medtem ko se je deklica smejala in uživala, je oče umiral strahu in kričal.

"Nikoli več, Grace Elizabeth!" je kričal prestrašeni oče, ki se boji višine. Tako zelo je kričal, da so vožnjo ustavili, da bi lahko šel dol, a je bilo Grace tako všeč, da je hotela še. Oče pa z njo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.