Vrgel se je tigrom za hrano

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Nerazsodni 27-letni Kitajec skočil v ogrado tigrov v živalskem vrtu v Chengduju. Odnesel jo je le z lažjimi poškodbami.
Oglej si celoten članek

Obiskovalci živalskega vrta so le nejeverno opazovali (in seveda fotografirali) početje 27-letnega Yanga Jinhaija.

Pred časom je delal v živalskem vrtu kot varnostnik, a je dal odpoved, ker se mu je služba zdela dolgočasna in preveč monotona. Zdaj se je vrnil z drugim namenom: življenje "plemenitih in veličastnih tigrov" se mu je zdelo preveč depresivno, saj v živalskem vrtu ne morejo izživeti svojih nagonov po lovu in ubijanju.

Zato je skočil v ogrado tigrov in se jim s tem ponudil za plen. Samica se je takoj po njegovem prihodu umaknila, samec pa ga je vlekel po ogradi in ga opraskal.

Rešili so ga oskrbniki v živalskem vrtu, odpeljali pa so ga policisti. Po navedbah Daily Maila zdaj zanj skrbijo domači, dobil pa je tudi ustrezno psihiatrično pomoč, saj naj bi že dlje trpel za depresijo.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.