Vrhunske tehnologije so ključ za uspešno digitalno preobrazbo

Foto: Žurnal24 Internetni kabli.
Kitajski velikan z novimi tehnološkimi rešitvami olajšuje digitalno transformacijo podjetij. V serijo novih izdelkov je Huawei vgradil svoje vodilne tehnologije na področju 5G, optičnih omrežij, internetnega protokola (IP) in umetne inteligence (AI).
Oglej si celoten članek

Tehnologije spreminjajo svet, zato je za podjetja nujno, da se temu prilagodijo in izkoristijo napredne digitalne tehnologije za ustvarjanje novih poslovnih priložnosti ter naslavljanje potreb digitalnih uporabnikov in izpolnjevanje zahtev poslovnih partnerjev.

»Ker postaja zunanje okolje podjetja vse bolj zapleteno in nepredvidljivo, bi moralo biti celovito prepoznavanje in upravljanje tveganj del dolgoročne razvojne strategije. IKT sistemi podjetij pa morajo biti v to vključeni, saj so postali proizvodna orodja in ključna sredstva podjetja. Naš namen je z novimi produkti zadovoljiti potrebe kupcev po hitrih omrežjih, inteligenci in biti okolju prijazen v inteligentni dobi,« je dejal podpredsednik Huawei Enterprise BG Sun Fuyou.

Vse rešitve, ki jih je nedavno predstavil tehnološki velikan, združujejo različne nove vrhunske tehnologije od 5G in umetne inteligence do optičnih omrežij in internetnega protokola (IP), ki postavljajo temelje inteligentnega digitalnega sveta, kar vodi v uspešno digitalno preobrazbo podjetja. Huawejeve rešitve za uspešno digitalno preobrazbo uporablja že več kot 700 mest po svetu in 228 podjetij z lestvice Fortune Global 500, vključno z 58 od 100 najboljših podjetij.

Za zmogljivejše podatkovne centre

Vse večja količina prenosa podatkov, ki se bo s 33 zetabajtov (ZB) v letu 2018 povečala na 180 ZB leta 2025, bo zahtevala zmogljivejše podatkovne cente. Tradicionalni podatkovni sistemi se bodo namreč spopadli z arhitekturnimi ozkimi grli za zbiranje, shranjevanje, obdelavo, upravljanje in uporabo podatkov. Zato je Huawei izdelal rešitev za podatkovni center HiDC, s pomočjo katere lahko uporabniki razvijejo inteligentne, visokozmogljive in zelene podatkovne centre. Rešitev odlikuje inovativna arhitektura in tehnologije, kar omogoča hitrejšo in učinkovitejšo konvergenco in skupno rabo podatkov.

Druga vodilna rešitev HiCampus, ki jo je Huawei predstavil na Digital Transformation Conference, je namenjena podjetniškim kampusom. Uporabnikom omogoča, da izkoristijo velike količine prenosa podatkov kadarkoli in kjerkoli ter zmanjšajo skupno porabo električne energije za tretjino.

Poleg omenjenih je kitasjki velikan predstavil še štiri vrhunske izdelke - novo generacijo AirEngine Wi-Fi 6 in OceanStor Dorado, skupaj z OptiXtrans DC908 in SmartLi UPS. Od teh je bila nova rešitev OptiXtrans DC908 v primerjalni raziskavi GlobalData, v kateri je Huawei sodeloval prvič, prepoznana kot »vodilni« izdelek na svojem področju.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.